Carbon Laser Peeling

Carbon laser peeling - voor en naDe carbon laser peeling, ook wel CLP genoemd , heeft een uitstekend zuiveringsproces voor een diepe reiniging.
Het is een nieuwe behandeling op het gebied van peelings.
Geen chemische peelings meer die pijnlijk zijn of risico’s met zich meebrengen.  Geen rode vurige of verbranden huid meer!
CLP  is een mooie behandeling met een ontzettend goed resultaat en zeker als u het regelmatig bijhoud, u kunt deze behandeling vergelijken met een schoonheidsbehandeling, alleen werkt deze laser behandeling dieper in reiniging en neemt de kleine fijne lijntjes bij u weg naarmate de behandelingen vorderen.

Carbon laser peeling behandelingDe carbon laser werkt ook van binnenuit de huid.
Het stimuleert de huid waar elasticiteit en (collageen) ontbreekt.

Het medisch koolstofmasker (carbon masker) word gebruikt in combinatie met een Lasertechnologie met een speciaal zwart filter-lens die de afschilfering van de opperhuid verricht.
Dit zorgt voor een betere geleiding en versnelt de vernieuwing van uw huid.

De textuur van de huid word verstevigd en kleine fijne lijntjes worden vermindert. Een behandeling voor huidverjonging geeft met een carbon-peeling een mooi resultaat.
Het is een veilige en vrijwel pijnloze behandeling.

ritsGemiddeld is er voor optimale  huidverbetering tussen de 8-12 sessies per jaar nodig, afhankelijk van hoe de huid is en hoe deze is gesteld. Voor blijvend resultaat word aangeraden om de CLP minstens 9 maal per jaar bij te houden. U mag uiteraard elke 3-4 weken de behandeling herhalen. Ook hebben wij een speciale CLP die geschikt is voor een gevoelige tot zeer gevoelige huid!

De carbon laser peeling is een effectieve methode voor het verwijderen van:
– kleine fijne lijntjes,
– helpt grove poriën te verkleinen
– vermindering van acne, fijn littekenweefsel 
– het verhoogt uw collageenproductie
– het hersteld de vette huid en werkt talg vermindering.

1 behandeling kost 42,50 euro inclusief  vliesmasker

Ook bieden wij de Soft CLP Acne behandeling voor 52,50  inclusief  extra vitamine E masker!

Bel mail of app ons voor het maken van een afspraak voor deze mooie behandeling.

5 reacties

 1. Samantha
  mrt 24, 2014 @ 12:29:11

  Jo als 1e…: van harte gefeliciteerd met de mooie site…..super hoor!
  Ik heb vorige week de eerste CLP behandeling gehad hier bij Inkt-Vrij………WOW!!!!
  Wat een verschil, mijn huid voelt fris, schoon, zacht, en ziet er een stuk gezonder en met name rustiger uit. Ik wist eerlijk gezegd niet wat ik ervan moest verwachten ook omdat ik een hele gevoelige huid heb en best kritisch was, maar t was echt lekker en ik ga hier ook zeer zeker mee verder. Ik ben inmiddels 35 jaar en ik ging vaak naar een schoonheidsspecialiste maar dit is echt lekker en voor iemand die niet van dat gemier houd dan is dit een aanrader, het duurt een klein uurtje en t is klaar! Bij deze: Jo (inktvrij) ………dankjewel en ik hoop iedereen die dit heeft ondergaan een positieve reactie voor je achterlaat!! Groetjes en tot over 7 weken. Samantha

  Beantwoorden

 2. Dennie
  mrt 24, 2014 @ 12:50:50

  Net mijn eerste behandeling gehad en ik kan vertellen dat mijn huid gelijk een stuk frisser aan voelt en ook frisser der uit ziet , schoon gevoel mijn huid voelt aangenaam warm aan , de behandeling voel je totaal niet behalve dat het ( lachwekkend ) prikkelt rond de boven lip ! Blij dat ik het gedaan heb echt een aanrader , en erg leuk en gezellig lekker bakje koffie er bij en een chocolaatje heerlijk , in mei de volgende behandeling kan me der nu al weer op verheugen … Tot snel x Gr Dennie

  Beantwoorden

 3. dylan
  mrt 25, 2014 @ 07:47:42

  Vorige week heb ik de CLP behandeling gehad bij INKT-VRIJ.
  Als iedere jongen/man sta je soms sceptisch tegenover gezichtsbehandelingen en in de eerste dagen erna wist ik niet echt wat ik ervan moest vinden nu merk ik het verschil mijn huid is gladder ,mee eters zijn weg het ziet er gewoon veel beter uit.
  Ik zou zeggen tegen de mannen DOEN.

  Beantwoorden

 4. Michelle
  mrt 26, 2014 @ 18:34:58

  Vorige week mijn eerste behandeling gehad. Mijn huid voelde meteen lekker fris en schoon aan. Nu een week later is mijn huid een stuk rustiger . Heb geen rode vlekjes meer en mijn mee-eters zijn een stuk minder. Ga zeker verder met de behandeling !

  Beantwoorden

 5. mieke
  apr 01, 2014 @ 21:21:47

  Heerlijke behandeling.. ik wist niet wat ik er van moest verwachten omdat mijn huid erg gevoelig is. Maar je voelt er bijna niks van..alleen kietelt het soms. .je huid is na de behandeling heel zacht, en schoon! Je huid straalt veel meer!

  Beantwoorden

Geef een reactie

*