Producten

TKTX verdoving-zalf                           Tube: 8,50

Sulfur zalf voor Acne Couperose en Rosacea         Tube: 19.40

Rosacea is een huidaandoening die vooral voorkomt bij mannen en vrouwen in de leeftijd van 30 tot 60 jaar. De onderliggende oorzaak van rosacea is onbekend. Vaak spelen bacteriën een grote rol. Bacteriën, zoals de zogeheten Staphylococcus aureus-bacterie, kunnen symptomen van rosacea veroorzaken of verergeren. Het word gekenmerkt door roodheid en jeuk. Rosacea komt vooral voor op en rond de volgende delen van het lichaam:

* neus
* wangen
* mond
* kin
* ogen
Rosacea begint meestal met een soort blozende roodheid in het gezicht, die lijkt op verbranding door de zon. Deze beginnende roodheid kan worden verergerd door onder meer:
* hitte of kou
* emotionele stress
* zonlicht
* warm drinken
* gekruid voedsel
* alcohol (ook al is dit in lichte mate)
De huid is zeer gevoelig voor deze factoren. Veel rosacea-patiënten die daaraan worden blootgesteld ervaren een stekend, brandend of jeukend gevoel. Op de roder geworden delen van het gezicht kunnen dan puistjes, ontstekingen en bultjes ontstaan die wekenlang kunnen blijven, de huid ziet er dan ook enorm vurig uit. Als de genoemde factoren worden vermeden, kunnen de rosacea-symptomen zoals roodheid en irritatie verminderen. Bij wie langer last heeft van rosacea, kan een permanente roodheid van de gezichtshuid ontstaan. Hierbij verschijnen zichtbare kleine bloedvaatjes onder de huid van de wangen of het voorhoofd, de neus en kin en rond de ogen.
De belangrijkste vraag die u waarschijnlijk heeft is:
Helpt deze zalf voor mij?
Dit is wat het product bij veel van onze gebruikers doet (8/10):SULFURZALF:
Kalmeren van de huid
Verlichten van jeuk en het brandende gevoel
Verminderen van roodheid, bultjes en puistjes
Voorkomen van irritatie en ontstekingen
Bijdragen aan een gezonde bacteriële balans van de huid
Hoe aan te brengen:
Elke avond op een gereinigde huid voor het slapen gaan, houd er rekening mee dat deze zalf dik is en dat u geregeld uw kussen-hoes moet verschonen!

Vraag of bel ons voor meer info over hoe u de zalf kunt bestellen
info@inktvrij.nl
0625-156136

(ook kunt u uw huisarts vragen of deze zalf geschikt is voor u als u medicijnen gebruikt)

Pil’aten Gezichts- Masker                                            Tube: 18.60

Voor een diepe reiniging van uw huid, dit masker mengt zich diep in uw poriën waarin de 100% natuurlijke ingrediënten hun werk doen.             Pilaten masker, 100% natuurlijke ingrediënten en heeft toegevoegde dode zee mineralen voor een stralend schone en vetvrije huid!