Waxing

Wenkbrauwen:      9,50

Snor:                         7,50

Kin:                            9,50

Gelaat:                      18,50

Oksels:                      16,50

Onderbenen:          23,00

Gehele benen:        35,00

Rug:                          27,50

Borst:                       26,50

 

Inkt-Vrij wil u zolang mogelijk laten genieten van een glad resultaat. Omdat haren helaas niet allemaal op dezelfde snelheid groeien, mag u   tot 1 week na de behandeling terugkomen voor een gratis nabehandeling. Harsen is een snelle manier om langdurig van uw haar af te komen. Het haar wordt met wortel en al verwijderd waardoor deze opnieuw moet worden aangemaakt, dit proces duurt langer dan wanneer u zichzelf zou scheren. Hoe vaker u harst ipv scheert komt het nieuwe haar zachter en dunner terug!

Wanneer u nog niet eerder geharst heeft, kan het gebeuren dat er binnen een week alweer wat haartjes zichtbaar en voelbaar zijn. Dit zijn haartjes die onderhuids al klaarstonden om door te groeien. Deze verwijderen we uiteraard kosteloos voor u binnen 1 week.

Harst u voor de eerste keer en staat bvb de zomervakantie al snel weer voor de deur? Dan is het verstandig 2 of 3 maal eerder te laten harsen ivm de haartjes die al in de onderhuid klaar staan om door te komen. Zo kan uw huid langzaam wennen en heeft u voor even geen last meer van de haartjes die in uw onderhuid zitten.

LET OP: Waxen is niet op alle gebieden van uw lichaam pijn-vrij !

U mag pas weer een body-lotion/creme  24 uur na de behandeling gebruiken!

 

 

 

Wij zetten helaas geen wimper-extensions meer!

WEL hebben wij 3D Mascara……die moet je een keer gebruikt hebben, en geloof mij:

JE WIL NIETS ANDERS MEER!!!!

 

Voor info afspraak of prijzen mail, bel of whats-app!